Handen på hjärtat

Orden sitter fast i halsen på mig..... inget kommer fram.
 
 
 
One day I'll fly away
Lämna en kommentar ?  
2 KOMMENTARER | Livet | 2012-12-26 @ 17:27:14   

One down!

Har en sådan skön känsla i kroppen nu när första kursen äntligen är klar! Hade min muntliga slutexamination idag och nu kan jag lägga den boken på hyllan! Maken bokade en datasal på skolan till mig, eftersom jag jobbade hela dagen igår och inte själv hade tiden att ringa. Och när jag kom idag hade jag ju givetvis glömt bort mitt lösenord till inloggen, men det kunde jag få hjälp med som tur var.
 
Men usch vad nervös jag var. Hade ju inte ens någon koll på hur själva examinationen skulle gå till. Och jag hade nog behövt läst på lite mer. Ska tänka på det till nästa kurs. För jag kände mig så jäkla flummig när jag satt där och pratatde över web-cam med läraren, som jag by the way fick veta bodde i Mexico!! Hon kändes lite stel och sträng och jag förvandlades till en osäker 10-åring, typ. Men men. Det gick ju vägen iallafall.
 
Hon tyckte att jag resonerade på ett klart C så det blev också mitt slutbetyg!! YES! Känns faktiskt super skönt. Det motsvara ju alltså ett oldschool VG, så det är ju faktiskt bra. Med tanke på att det är en 100 poängs kurs som jag avslutat på ganska exakt en månad, samtidigt som jag jobbat arslet av mig!
 
 
På måndag är det dags för start på kurs nr 2: Hälsopedagogik.
Såg att den boken fanns inne på bibblan så jag ska skynda mig dit imorgon och hoppas att jag hinner låna den innan någon annan! Första kursen lyckades jag ju inte göra det med så då blev jag ju tvungen att köpa läroboken. Inte direkt roligt att lägga pengar på det, men jag hoppas kunna kränga den vidare.
 
Totalt måste jag läsa in 11 kurser. Och nu är en klar! 10 kvar. Hälsopedagogik är också den enbart teoretisk, men i alla andra kvarvarande kurser ingår praktik. Så det ska ju blir lite spännande. Men en sak i taget.
 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Livet | 2012-12-11 @ 21:46:14