Sing choirs of angels

Dagen började med ett pass på gymmet, jobbigt men samtidigt skönt. Funderar på om jag kanske måste boka in ett möte med dom som driver gymmet, för en ordentlig genomgång och lite tips och råd. För det blir lätt att jag bara kör på så som jag brukar. Dvs löpbandet och sedan lite andra styrkeövningar. Dom kanske kan peppa mig att våga på lite nytt.... tåls att fundera lite på.
 
Sedan bar det iallafall av in till stan och på jakt efter ett lucialinne till Cazzie. Hon ska ju gå med i skolans luciatåg och jag vet att jag har skjutit lite för länge på detta. Sista sekund, som vanligt. Hittade ett på åhlens som jag köpte med mig, dock lite orolig att det kanske är på gränsen till förkort, men det var slutsålt överallt! Bättre än inget liksom.
 
Men så när jag stannade till på coop för att handla, vad hittar jag om inte jättefina lucialinnen! Och rätt storlek! Köpte ett där också + ljus och glitter. Blir att åka tillbaka till åhlens med det andra. Vet inte om dom kanske ska ha levande ljus, det vet jag att vårt luciatåg på högstadiet hade. Men stearinljus har vi gott om hemma, och nu också ett elektriskt. Så nu är hon redo att tåga runt och lussa. Synd att jag jobbar imorgon, annars hade jag nog velat smita iväg till skolan för att se tåget. Men så är det med det.
 
 
 
 
 
 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Livet | 2013-12-12 @ 13:38:48