Trädgårdsdrömmar

På bokrean iår var jag vanan trogen och köpte på mig några nya trädgårdsböcker. Och igårkväll låg jag och bläddrade i dom och drömde mig bort. Bort till det fina huset på landet vi ska bo i. Huset med den gamla övervuxna trädgården som gömmer en massa pärlor och godsaker. Det är vad jag vill ha. Inte något modernt nybygge med platt tråkig gräsmatta! Utan en gömsle för omvärlden där fjärilar vill vara och gamla fruktträd står och nickar.
Känns spänt att se hur det blir i min lilla trädgård när snön försvinner. Har mina växter klarat sin första vinter? Och hur ska jag vidareutveckla min lilla tomt? Vilka blommor ska jag satsa på? Mycket att läsa igenom tror jag. Men det är ju bara nöjesläsning :)
 
Det årliga trädgårdsboksköpet
 
 
 
Jag drömmer om ett fint gammalt hus på landet. Med grusväg och ett fint staket omkring trädågården. En hundgård och litet växthus. Gamla äppel- plommon- körsbärsträd. Vinbärsbuskar, rabarber, krusbär. Kanske en mindre örtagård och köksträdgård. Men givetvis också vackra blomster, stengångar och prunkande buskrosor.
 
 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Trädgård | 2013-03-21 @ 13:03:09   

Besök från Linköping

Härom veckan fick vi finbesök av ena svägerskan med sambo och det var superhärligt. Stora tårar föll på tågstationen när det var dags att ta farväl igen. Men under tiden dom var här passade vi på att roa oss och äta gott. Det blev ett besök på Arctura skybar, restaurangen ovanpå vattentornet. Och en omgång på bowlingbanan som ledde till härlig träningsvärk i rumpa och arm. :) Också ett fint, men KALLT besök på Gregoriemarknaden som var på stortorget. Hittade mig en ny fin buff iallafall.
 
 
 
Utsikten från Arctura skybar
 
 
Vinterparken
 
 
Ungarna fick ta sig en sväng på isen med hundspann, kul men kallt var omdömet
 
 
Tjejerna mot killarna i bowling
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Livet | 2013-03-20 @ 19:06:42