Upp och Ner och Hit och Dit

Planerar inför första advent. Det ska bakas och städas och fixas och fejjas. Pyntas och putsas :) Inhandlade lite julblommor igår som redan står och nickar fint i fönstern. Måste också se över lite julgardiner och stjärnor till fönstren. Och redan för ett par veckor sedan gjorde jag grinden lite mer julinspirerad.
 
 
 
Idag så har jag också redan påbörjat mitt nya 2014, dags att ta tag i träningen igen. Mina extra kilon ska jobbas bort genom svett på gymmet. Och jag ska satsa på mitt drömmål, säger inte vad, måste se till så att jag kommer igång först. Men jag har ett långsiktigt mål, och jag måste försöka nå dit!
Skrev därför in mig på ortens gym idag. Och på fredag har jag planerat för ett första pass.
 
 
 
 
Håller också som bäst på att vänja in mig på mitt nya jobb.  Hemtjänsten igen, men på ett annat ställe. Närmre = kortare pendling och 80% tjänst. Det känns kaonon, vill inte jobba heltid, det orkar jag inte helt enkelt. Fast schema, känns också bra, tror jag. Som att jag kommer kunna planera längre fram än vad jag kunnat gjort hittills. Enda kruxet är att jag ju inte hade trott att jag skulle få jobb så snabbt, utan att jag skulle leva timvikarielivet lite längre, och då jobbar man ju lite mer när man vill. Så vi har ju planerat för en tripp till hemstaden i början av januari. Men nu så måste jag ju söka ledigt. Och den bara måste ju gå igenom! För vad gör jag annars? Hum.. Jajaj.
 
Men jag längtar till helgen. Till julbaket. Sitter och planerar på lite recept. Skulle vara kul att baka något nytt också. Inte bara de gamla vanliga. Men det ska ju hinnas med också.
 
Nu blir det jobb
 
 
 
 
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Livet | 2013-11-27 @ 12:00:33   

Bakkalas

Då jag är dålig på att uppdatera bloggen följer här en liten fotoresumé av vad jag bakat den sista tiden:
 
Devil's food cupcake som jag bjöd på sista dagen på min praktik
 
 
Kanelbullar
 
 
Kakmonstret cupcakes jag bjöd på sista dagen i Krokom
 
 
Chokladtårat med björnbär och lemoncurd - till Klåparns sista dag på jobbet
 
 
Häxcupcakes till Halloween :)
 
 
 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Bakning | 2013-11-03 @ 17:17:20