Ett steg i taget

Jag hade ju en ide om att börja cykla till jobbet, men då jag ännu står utan en cykel blir ju det lite svårt. Kände mig sur och det störde mig att inte kunna följa planen. Då slog det mig! Springa!? Varför skulle jag inte kunna prova att springa hem? Det får väl ta lite tid, och om jag inte orkar kan jag ju helt sonika stanna vid en busshållplats och slippa springa. Men det gick! Jag tog mig hem, på trötta men ack så glada ben!

Gjorde första försöket i måndags, och peppad av resultatet gjorde jag samma tur igen i fredags! Andra gången lyckades jag också förbättra tiden! :) 1,65 mil. Inte illa pinkat med tanke på att jag jobbat hela dagen också. Kollegorna bara skrattar och skakar på huvudet, du är inte klok! Och det är jag kanske inte heller. Men det är okej. :)

Emellan har jag satsat lite mer på intervaller och fartlek. Vill få upp tempot lite, och sakta men säkert verkar det bli så. Även om jag har en låååång bit kvar. Men jag ska ju vara med i vårruset i början av juni, och jag vill verkligen få en bättre tid än ifjol. Pepp pepp. 

Dock så måste jag få tag i Garmin-supporten. För nu har jag letat och felsökt som en tok men blir inte klokare för det. Min pulsklocka ska (har alltid gjort innan) känna av höjdskillnader och registrera. Men inte nu! Allt annat funkar som det ska, och det står att höjdmätning är aktiverat. Men endå ingenting. :( Månne har jag lyckats med nått, eller så blev det nått med nya datorn. Hur som, funka ska det göra. Så jag får väl ringa och be om lite hjälp helt enkelt. 

Såg också en komisk grej på en träningssida jag är medlem på. Man registrerar sina rundor, som en löpdagbok och då kan man också jämföra med andra medlemmar. Fick mig ett gott skratt när jag såg att jag ligger på plats 4 i kommunen hittills i maj. Har väl aldrig hänt förut, och kommer nog aldrig ske igen. Men kul är det! :)



Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Träning | 2014-05-04 @ 18:43:40